marți, 13 mai 2014

Oamenii timizi, analitici, femeile si flirtul - Ce-i aia flirt ? De ce unii nu inteleg ce e flirtul si cu ce se maninca ?

Lucrurile nu sint chiar asa de complicate. Flirtul este o conversatie simpla intre un barbat si o femeie, de dragul conversatiei, un fel de vorbarie de dragul de a intra in vorba cu cineva.

Oamenii sint de mai multe tipuri. Cei mai timizi sint mai analitici, ceilalti mai superficiali.

Oamenii mai analitici, nu vor intelege foarte bine cum vine - ca sa zic asa - aia, sa vorbesti de dragul de a vorbi. Probabil ca mai ales barbatii. Femeile sint mai vorbarete din fire si or mai sti sa dea cu papagalul. Pentru un barbat insa, poate fi o chestie foarte enervanta. E mare dezavantaj, pentru ca acestui gen de barbati le este greu sa intre in vorba cu femeile, care, adesea sint mari amatoare stat la taclale, de vorbit fleacuri si chestiuni neinteresante intelectualiceste vorbind. Femeile in multe cazuri sint foarte interesante de chestiuni de suprafata/superficiale, mai ales legate de chestiuni exterioare (look/haine/farduri/tinuta/moda etc). Evident existe si exceptii.

Deci flirtul, este o abordare specifica oamenilor mai simpli, mai spontani, mai superficiali. Oamenii analitici, nu sint nici simpli, nici spontani, nici superficiali si adesea, nu inteleg ce este acela flirt. Nu le-a dat vreodata prin cap sa vorbeasca doar de dragul de a vorbi. E o chestie "extraterestra" pentru ei/de pe alta lume.

Atentionare pentru oamenii cerebrali  simpli sau sofisticati


Asta insemna ca !!! foarte adesea oamenii analitici, care nu inteleg ce este flirtul, vor interactiona foarte dificil cu lumea din jur, lucru frustrant mai ales in ce priveste sexul opus, daca nu stiu sa-si aleaga bine "tintele".

Majoritatea oamenilor care se invirt in jurul oamenilor cerebrali simpli sau sofisticati (vezi aici cite ceva despre tipologiile de oameni - http://caut-fata-tren-ploiesti-bucuresti.blogspot.ro/2014/05/cum-isi-aleg-femeile-si-barbatii.html)
fac parte din categoria oamenilor care nu-i inteleg pe acestia din urma si asta e un lucru de care oamenii cerebrali in general, trebuie sa fie constienti.

Iata si ce ne zice Mosu:
http://blogulluimosu.blogspot.ro/2008/08/ce-este-flirtul-i-ce-vrea-el.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu