miercuri, 14 mai 2014

Review / Recenzii pentru site-urile de socializare pentru relatii/parteneri/dragoste/iubire


Pe aceasta pagina o sa public citeva detalii despre site-urile de dating online/matrimoniale/intilniri/relatii si parteneri/prietenii pe care le cunosc. Desigur va fi imposibil sa fac recenzie/review pentru toate, pentru ca sint foarte multe.

Lista care urmeaza este preluata de pe trafic.ro la data de 14 Mai 2014, in ordinea numarului de accesari dat de trafic.ro

Site-ul ro.netlog.com vad ca nu apare desi e un site destul de vechi si de cunoscut si este gratuit/free.

  • Dupa cum arata adresa se poate deduce ca este un site al unei companii straine care are si sectiune pentru romani. Nu e deloc impresionant si are un aspect incarcat si obositor. Nu prea are tool-uri eficiente pentru cautare/gasire si este amestecat cu un alt site de relatii international numit Twoo, care nici el nu e grozav, desi mare.

Un alt site gratuit al unei companii straine, de data asta mult mai aerisit simplu si eficient este ro.fdating.com

  • Spre deosebire de multe alte site-uri, ro.fdading.com permite navigarea prin profile, chiar daca nu ai cont, oferind prima poza de la profil suficient de mare incit sa-ti poti face o idee. Navigind, daca ti se pare interesant ca mod de functionare, te poti hotari sa-ti faci cont. La Netlog sau Tagged de exemplu, trebuie sa-ti faci cont ca sa poti naviga prin profile si sa vezi cum functioneaza site-ul. Dupa tot deranjul, poti constata ca nu-ti place sau ca nu ai gasit nimic interesant si atunci, tocmai constati ca ti-ai pierdut vremea.
  • Site-ul este foarte simplu si nu dispune decit de o lista de favoriti si atit. Nu stiu inca daca favoritii adaugati acolo stiu ca sint favoritii tai sau nu. 
  • Realizarea unui cont e simpla dar pentru unii poate parea incomoda - atit realizarea cit si utilizarea. Completezi un formular, in care nu se cere username si parola, introduci un cont de mail pentru verificare si acolo vei primi un username si o parola sub forma a doua numere, lucru destul de idiot de folosit, pentru ca va trebui sa le tii minte sau notezi. In plus am constatat ca serverul lor nu e acceptat de gmail si posibil si de alte servicii mari de mail, lucru recunoscut si de ei - iti ofera optiunea foarte simpla de a schimba adresa de mail chiar din timpul inregistrarii fara nici un fel de alte complicatii sau reintroduceri de date. Adica mail-ul de confirmare, nu ajunge pe gmail. Poti sa-l astepti mult si bine. E bine deci sa ai la indemina un mail care nu e la gmail. Desi intratul in cont e greoi, site-ul are avantaje importante si merita sa-ti faci cont.
  • Listeaza profilele mai multe pe pagina, afisind numarul paginii la care este in acel moment, numarul total de rezultate gasite si numarul total de pagini cu profile, lucru care il face usor de utilizat si usor de utilizat ca istoric. Poti retine la ce pagina ai gasit ceva interesant si la ce pagina sa revii. Avind in vedere ca iti sint prezentate un noian de fotografii, functia e extem de utila.
  • Are o multime de limbi si membri din toata lumea, lucru deasemenea posibil util pentru cei care o persoana interesanta poate fi si din afara tarii.



www.sentimente.ro
www.cuplari.ro
matrimoniale.ro
 placere.ro

www.colegiimei.ro
www.romania-matrimoniale.ro
www.e-dragoste.ro
www.okay.ro
www.ecupidon.ro
patimi.ro
www.dedragoste.com
bree.ro
www.matrimonial.ro
www.perechea-ta.net
www.vipid.ro

Alte site-uri foarte cunoscute sint hi5.com/tagged.com - Practic sint acelasi lucru pentru ca hi5 a fost cumparat de tagged.com

In general multe site-uri romanesti de profil, in dorinta de a oferi cit mai multe functii utilizatorilor, au devenit extrem de incarcate si obositoare pentru ochi.  

Review / Recenzie pentru site-ul tagged.com/hi5

  

  • Alte site-uri, cum ar fi tagged.com/hi5, tin cont insa de acest lucru si incearca sa isi mentina paginile relativ aerisite, ceea ce e bine. 
    •  Tagged.com este un site international, foarte mare (comparativ cu celelalte pentru relatii si parteneri si gratuit) si nu cere bani pentru functiile sale, ceea ce, evident e foarte misto, pentru ca multe site-uri de relatii si parteneri, cer bani abia dupa ce te-ai inregistrat acolo, ceea ce e foarte enervant. Daca ai fi stiut ca cer bani, probabil nici nu te-ai fi inregistrat acolo. Unele din aceste site-uri ofera acces la poze sau la poza marita doar daca bagi numarul de carte de credit si platesti. La saracia noastra de romani, majoritatea dintre noi, nu sint mari fani de site-uri cu servicii platite. Prin urmare cele 100% free vor avea prioritate pe acest blog.
    • Tagged.com este un site care imbina destul de bine functiile unui site de relatii si parteneri cu cele gen facebook. 
    • Are insa cusurul cu grupurile, dar nu poate fi considerat un mare cusur. Are functii pentru grupuri si chiar forumuri, dar oamenii nu le folosesc. Acolo vei gasi grupuri cu foarte putini membri, pe care nu vorbeste nimeni cu anii, spre deosebire de facebook de exemplu. 
    • Pe Tagged.com fiecare om sta pe site pentru el si nu ca sa discute pe cine stie ce teme cu diversi. Tagged.com e specializat pe promovarea interesului personal de a-ti gasi un partener si nu pe grupuri care sa se coaguleze sa zicem in jurul unor cauze. Cauza fiecaruia este sa-si gaseasca partener iar grupurile sint neinteresante din punctul asta de vedere.
    • Site-ul mai are si un joc (or fi mai multe) care se numeste Pets (animale de companie). Jocul se bazeaza pe ratinguri, "bani", cumparari de asemenea "animale" care pot fi utilizatori. Ai practic un owner/stapin. Pe unii utilizatori cu gindire mai mecanicista, genul asta de joc este o atractie foarte mare. Pentru altii e o mare porcarie si nu joaca asa ceva si nici nu accepta prieteni sau invitatii. Unii chiar spun ceva de genul "nu sint pet player, nu ma pisalogiti/invitati sa joc, ca nu sint genul". Altii, sint pe site, nu pentru relatii, ci doar ca sa joace Pets si mentioneaza clar ca nu sint interesati de nimic altceva in afara de Pets. Ii agaseaza pe ceilalti cu mesaje de genul "cumpara-ma" etc.
    • Oricum nu e obligatoriu sa fii jucator de Pets.
    • Tagged.com are un wall asemanator cu facebook-ul, dar mai putin sofisticat si cu mai putine functii si setari.
    • Mai are o functie interesanta numita "Meet-Me"(intileste-ma). Iti apare o fotografie si dai yes sau no. Este foarte draguta functia in sensul ca ii tine minte pe cei carora le-ai dat "no/nu" si nu iti mai apar inca o data. Asta e chiar o functie foarte misto. Majoritatea site-urile de relatii au galerii sau pagini cu rezultatele cautarii si nu au aceasta functie de eliminare, lucru absolut ingrozitor. Numarul de profile neinteresante fiind evident o mare majoritate, te incurca si ai face orice (dar de regula nu poti) ca sa cauti doar printre cei intre care nu ai cautat.

       


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu